15/02/2014 11:28

"Geen favoriet, wel een podiumkandidaat"


(Tagtik) Trainer Bart Veldkamp noemt Bart Swings niet de favoriet op de 1.500 meter maar wel een van de podiumkandidaten. Aanmoedigingen zal onze landgenoot alvast niet tekortkomen: hij rijdt zijn rit tegen de thuisrijder Ivan Skobrev.

Het vervolg lezen XML

04/02/2014 23:48

Sotsji: duurder dan alle vorige Winterspelen samen!


(Tagtik) Vrijdag starten de 22e Olympische Winterspelen in het Russische Sotsji. Het kostenplaatje, begroot op 7,7 miljard euro, bedraagt zo'n 40 miljard euro. En daarmee zijn de Winterspelen van Poetin duurder dan alle 21 vorige edities samen!

Het vervolg lezen XML

19/02/2013 11:48

"Hopelijk beseft België wat een parel die jongen is"


(SportScoop) Bart Swings verbaast de hele schaatswereld en niet in het minst onze noorderburen met brons op het WK Allround. Nederlands schaatsicoon Rintje Ritsma hoopt dat België zorgvuldig omgaat met het Leuvense toptalent.

Het vervolg lezen XML

08/02/2012 09:59

Bart Swings: "Liever een Elfstedentocht dan een WK"


(SportScoop) De Elfstedentochtkoorts heeft niet alleen Nederland te pakken, ook in België laten schaatsers alles vallen om te kunnen deelnemen als de tocht plaatsvindt. Schaatser Bart Swings wil er zelfs een wereldbekerwedstrijd voor laten vallen.

Het vervolg lezen XML

VERS VAN DE DAG

Lukaku: "Naar de Serie A? Waarom niet? Ik hoop het"

Romelu Lukaku ziet zich best op een dag spelen in de Serie A. Bereidt hij met zijn verklaringen in een Italiaanse sportkrant al zijn vertrek naar Juventus voor?

Het vervolg lezen XML

Dit verdien(d)en Vertenten en Delferière

Het vervolg lezen XML