15/10/2018 12:00

Van Aert: "Ik heb geen geduld: ik wil winnen"


Wout van Aert kwam al aan de start van 7 crossen dit seizoen, maar het zegegebaar kon hij nog niet maken. Al 6 keer moet hij tevreden zijn met de tweede plaats.

Het vervolg lezen XML

15/10/2018 10:00

Het geheim van Mathieu: "Tape en Dafalgan"


Mathieu van der Poel heeft een straf weekend achter de rug: amper 24 uur nadat even werd gevreesd voor een enkelbreuk pakt de Nederlander de overwinning in de Superprestigecross in Gieten.

Het vervolg lezen XML

14/10/2018 10:15

Start hij of start hij niet?


Een verrekking van de ligamenten: dat was het uiteindelijke verdict van de valpartij van Mathieu van der Poel in de Rapencross in Lokeren. Als de pijn te harden is, start de Nederlander toch in de Superprestigecross van zondag in Gieten.

Het vervolg lezen XML

13/10/2018 11:50

Lokeren: eerste duel tussen Van der Poel, Van Aert en Aerts


Als opwarmer voor de eerste manche in de Superprestige, zondag in Gieten, komen de drie tenoren van het veldrijden zaterdag al tegenover elkaar te staan in Lokeren. Een eerste duel die een indicatie geeft of we dit seizoen over de Grote Drie zullen kunnen spreken.

Het vervolg lezen XML

VERS VAN DE DAG

Lukaku: "Naar de Serie A? Waarom niet? Ik hoop het"

Romelu Lukaku ziet zich best op een dag spelen in de Serie A. Bereidt hij met zijn verklaringen in een Italiaanse sportkrant al zijn vertrek naar Juventus voor?

Het vervolg lezen XML

Dit verdien(d)en Vertenten en Delferière

Het vervolg lezen XML